• Fogászat – fogszabályozás

  Egy jól sikerült gyermekkori fogszabályozás növeli a gyermek önbecsülését.

  bővebben
 • Homeopátia

  Amiben segíthetünk: akut betegségekben krónikus betegségek esetén alkati szer keresése oltáskivezetése

  bővebben
 • Kapcsolatteremtő gyógyítás

  Kapcsolatteremtő gyógyítás

  bővebben
 • Schüssler terápia

  Dr. Wilhelm Schüssler német származású orvos fejlesztette ki 1873-ban.

  bővebben
 • Állapotfelmérés Biorezonancia

  Inergetix-CoRe rendszert világszerte használják a legkülönbözőbb korú személyek vizsgálatára és kiegyensúlyozására, de más élőlények is lehetnek vizsgálati alanyok.

  bővebben

Állapotfelmérés Biorezonancia

Magnetspace –testelemző készülék:

Magnetspace testelemző készülék egy olyan egészségmegőrző programot tartalmaz, amivel pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágnese mezőit. A mérés a test egészségi és energetikai állapotáról ad képet. A felmérés az alábbi területekről ad információt: szív –érrendszer, gyomor és bélfunkció,máj, epe, hasnyálmirigy, vese, tüdő, agy és idegek, csont, fizikai állapot, toxinok, nyomelemek, endokrin, immun rendszer, allergének, paraziták stb.

CoRe Inergetix rendszer:

CoRe Inergetix olyan számítógép alapú eszköz, amely az analízist és kiegyenlítést (balance) mind információs, mind energetikai szinten képes végrehajtani. A rendszerben végrehajtható több féle mérés megbízható eredményeket ad. Tartalmaz egy teljes energia- terápiás rendszert, amely a frekvenciakezeléshez fényt, hangot, elektromos jeleket és mágneses teret is fel tud használni.
Ennek az eszköznek a segítségével jelzéseket kaphatunk szervezetünktől, melyek testi és lelki szinten egyaránt hasznos információkkal szolgálhatnak jelenlegi állapotunkról. A kapott értékek alapján történik a „kiegyensúlyozás” (korrekció), mely nem más, mint a testi vagy lelki szinten zajló káros folyamatok bio-információval történő korrigálása.